''AP'' (ADVANCED PLACEMENT) PROGRAMI DUYURUSU

05.08.2022 443

Değerli Öğrencilerimiz,

Ekim 2022 tarihinden itibaren başlayacak olan AP derslerimize başvuru kapsamında ön şart olan ELTİS ingilizce sınavı 18 Eylül tarihinde okulumuzda yapılacaktır. Basvurular 1 Eylül'den itibaren wcepturkey.org adresinden yapılacak olup 220 puan ve üzeri alan öğrenciler başvuru hakkı kazanacaklardır. Eğitim programına katılım başvuruları ise 26 -30 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Halen derslere devam eden ve geçen yıl sınava girerek 220 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz sınavsız başvuru yapabileceklerdir. Ders seçimlerimiz başvuru esnasında yapılacak olup derslerimizin 3 Ekim itibarı ile başlaması planlanmıştır. Derslerimiz öğrenci ve eğitimcilerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda hafta içi ya da hafta sonu olacak şekilde planlanacaktır.

05-08-2022