AVLU BALIKESİR TRİATLON ŞAMPİYONASI

02.08.2021 1076

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 2.'si gerçekleştirilen Avlu Balıkesir Triatlon Şampiyonasına 268'i yabancı toplam 1300 triatlet katıldı. Balıkesir'in ilk kez uluslararası bir Triatlon yarışına ev sahipliği yaptığı organizasyonda İngilizce öğretmenimiz Mümin Eleren önderliğinde öğrencilerimiz Ceylin Afacan, Ömer Faruk Erişen, Yiğit Işkırık, Zeynep Bilgiç, Arda SAVRAN, Yüsra Çakır, Aykut Kaya, Nisa Aydın, Ece Naz Özkan ve Hamza Bülbül'den oluşan ekip yurtdışından gelen delegelere ve sporculara mihmandarlık görevinde bulundular.

Gençlikve Spor İl Müdürlüğü gönüllüleri ile koordineli olarak çalışan öğrencilerimiz yurtdışından gelen misafirlerlerimizin etkinlik esnasında gelişen her türlü iletişim ihtiyaçlarında görevlerini keyifle ve başarıyla tamamladılar.

Sporcularla bireysel tanışma ve arkadaşlık kurma fırsatı da bulan öğrencilerimiz şehrimizi ve ülkemizi temsil etme ve tanıtma görevini gururla yerine getirdiler.

02-08-202102-08-202102-08-202102-08-2021