ELTİS SINAV SONUÇLARI

11.03.2021 1240

ELTİS sınavına katılan 73 Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi öğrencisinin tamamı 190 baraj puanını aşarak yurt dışı eğitim programına katılmaya hak kazanmışlardır. 33 öğrencimiz de 220 puanı aşarak okulumuzda uygulayacağımız AP Programına başvurma hakkı kazanmışlardır.

Hazırlık sınıfı okumanın faydasını bir kez daha göstererek %100 başarı ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve onların bu alanda yetişmelerinde en büyük paya sahip olan İngilizce öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Okulumuzda Eylül ayında başlayacak olan AP programı ile ilgili resmî başvuru sürecimiz tamamlandığında sizleri bilgilendireceğiz. Yurtdışı öğrenci değişim programına devam etmek isteyen öğrencilerin, WCEP tarafından kendilerine mail yoluyla gönderilen başvuru formunu doldurarak aynı mail adresine geri göndermeleri gerekmektedir.

AP programına başvurmak için yeterli puanı alamayan öğrencilere bir sınav hakkı daha verilecektir.

İnstagram hesabımız ve internet sitemizden  gelişmeleri takip edebilirsiniz.