ERASMUS PROJEMİZİN İKİNCİ HAREKETLİLİĞİ YUNANİSTAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24.02.2022 513

İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Yeliz Demir yürütücülüğünde devam etmekte olan Jobs 4 Future (Geleceğin Meslekleri) isimli ERASMUS projemizin ikinci hareketliliği Yunanistan'da gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Ali DURAN ve İngilizce öğretmenimiz Bilgen GÜLTÜRK önderliğinde okulumuzdan 5 öğrencimiz; İspanya, Portekiz ve Romanya'dan gelen akranlarıyla Yunanistan'ın Karditsa şehrinde bir araya geldiler. Bir yıl boyunca online olarak sürdürdükleri proje faaliyetlerinin ardından yüz yüze ve birbirlerinin gözlerinin içine bakarak "farklı" bir geleceği tartıştılar.

Öğrenciler; kendini tanımayı, kariyer planı tasarlamayı, piyasayı ve mevcut fırsatları araştırmayı, Avrupa standartlarında istihdam için gerekli belgeleri (cv ve niyet mektubu) hazırlamayı, gibi işgücü piyasasına başarılı entegrasyon için önemli becerileri geliştirmeyi amaçlayan birtakım etkinliklere katıldılar. Yanı sıra; farklı ülkelerin eğitim sistemleri hakkında bilgi edindiler ve farklı meslekleri temsil eden kişilerle tanışma fırsatı buldular.

Jobs 4 Future Yunanistan Ekibinin bizi evimizde hissettirmek için gösterdiği sevgi, özveri ve çabaya şükranlarımızı sunuyor, 3-8 Nisan 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Tenerife Adası'nda gerçekleşecek bir sonraki hareketlilikte yeniden bir araya gelmeyi umuyoruz

24-02-202224-02-202224-02-202224-02-202224-02-202224-02-2022