"JOBS 4 FUTURE" ADLI ERASMUS+ KA229 PROJEMİZİN ÜÇÜNCÜ TOPLANTI DURAĞI İSPANYA

22.04.2022 423

Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi olarak İspanya, Yunanistan, Romanya, Portekiz ve Türkiye ortaklığıyla yürütmekte olduğumuz "JOBS 4 FUTURE"  adlı Erasmus+ KA229 Projemizin üçüncü toplantısı İspanya'nın Tenerife eyaletine bağlı Santa Cruz şehrinde 3-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Müdür yardımcımız Hatice Şerefhanoğlu'nun ve İngilizce öğretmenimiz Bilgen Gültürk'ün eşlik ettiği 4 öğrencimiz proje ortağı ülkelerden gelen akranlarıyla bir araya gelerek; daha önce yapmış oldukları farklı araştırmalar ve fikirlerden yola çıkarak geleceğin meslekleri hakkında bir sunum hazırladılar. IES Tegueste'de bulunan Profesyonel Yüksek Öğrenim merkezini ziyaret ederek farklı akademik ve mesleki çalışmalar hakkında bilgi edindiler. Müzik atölye çalışmasına katılıp "İlk öğretmenlik deneyimim" adlı video kayıt etkinliği yapmışlardır. "Kariyer yollarımı tasarlıyorum" adlı etkinlik ve pek çok kültürel gezile de katılma fırsatı bulmuşlardır.

Farklı ülkelerden gelen öğrenciler arasında dostluk ve etkileşim kurmamızı sağlayan, eşsiz doğal güzelliklere sahip, tarih dolu bir ortamda, birbirinden güzel etkileşim anlarıyla dolu yoğun bir haftayı geçirdiğimiz Tenerife'deki hareketliliğimizin ardından bir sonraki toplantımız Portekiz'in Porto şehrinde gerçekleştirilecektir.

22-04-202222-04-202222-04-202222-04-202222-04-2022