OKULUMUZ BİLİM KULÜBÜ'NÜN DÜZENLEDİĞİ SÖYLEŞİYİ FURKAN ÖZTÜRK GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR

27.01.2023 219

Biyoloji öğretmenimiz Sumru Kırpat'ın Danışmanı olduğu okulumuz Bilim Kulübü'nün düzenlediği söyleşiyi Furkan Öztürk gerçekleştirmiştir.

Furkan Öztürk lisans derecesini Ankara'daki Bilkent Üniversitesi Fizik Bölümü'nden almıştır. Bitirme tezi için Mehmet Özgür Oktel ile dipolar kuantum damlacıkları teorisi üzerine çalışmıştır. Harvard Physics'e 2018 yılında doktora öğrencisi olarak katılarak Greiner grubunda Erbiyum deneyinde çalışmaya başlamıştır. Bu güzel etkinlik için öncelikle Furkan Öztürk, Kulüp Başkanı öğrencimiz Emre Taşköprü ve tüm kulüp öğrencilerimize teşekkürlerimizle...

27-01-202327-01-202327-01-2023