"SCIENTİST IN ME" ETWİNNİNG SORU-CEVAP PANELİ

28.05.2021 431

"Scientist In Me" eTwinning proje ekibi olarak, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdürü ve TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burcu Özsoy ile soru-cevap panelimizi gerçekleştirdik.

Türkiye, Ukrayna ve Romanya'dan proje ortaklarımızın yanı sıra pek çok farklı yerden konuklarımızla gerçekleştirdiğimiz panelde, öğrencilerimiz sorularını kendileri yönelttiler ve Burcu Hocamız ile konuşabilmenin mutluluğunu yaşadılar. Çağdaş bilim kadınlarından Prof. Dr. Burcu Özsoy'a Kutuplardaki çalışmaları ile ilgili merak ettikleri soruları soran öğrencilerimiz, bu buluşma ile hem sorularına cevap aldılar hem de daima sorular soran bir bilim insanıyla geçirdikleri bu çok verimli dakikaların ardından daha çok soruyla ve ilhamla toplantıdan ayrıldılar.

Burcu Hocamıza çok kıymetli vaktinin bir kısmını bize ayırma inceliğini gösterdiği için, asistanı çok değerli Sinan Yirmibeşoğlu'na bu panele hazırlık sürecindeki bitmek tükenmek bilmeyen sabrı ve rehberliği, muhteşem öğrencilerimize de yaptıkları araştırmalar ve izledikleri belgeseller sonucunda  hazırladıkları harika soruları için sonsuz teşekkür ediyoruz.

28-05-202128-05-2021