SYAL´da BİLİM FUARI - 2016

Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızın açılışını 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 10.30'da okul bahçemizde gerçekleştirdik.

Sunuculuğunu Hatice Keskinel ŞEREFHANOĞLU'nun yaptığı açış töreni şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından okul müdürü Mürsel GÜNDOĞDU'nun yaptığı açış konuşmasıyla başladı. Okul öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterisinin ardından ise Vali Sn. Mustafa Yaman, okulun hamisi Sn. Rona YIRCALI, Karesi Kaymakamı Sn. Ahmet ERDOĞDU, Altıeylül Kaymakamı Sn. Bayram GALE, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Sn. Ömer Arık, İl Emniyet Müdür V. Sn. Cemil ÇALICI, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Ahmet CENGİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ramazan KONAKBAY, Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Nevin DAĞLI ve il protokolü tarafından kurdele kesilerek bilim fuarının açılışı gerçekleştirildi. Vali Mustafa YAMAN ve il protokolü bütün projeleri tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldılar.

Fuarda 48 farklı proje sergilenmiş ve 132 öğrenci ile 27 öğretmen görev almıştır. Çalışmalar için sunumlar poster, deney düzenekleri ve bilgisayar üzerinde yapılmıştır. Ayrıca okulumuz öğrencilerinin THK ile ortak hazırladıkları stant da sergilenmiştir. Fuarımızın ikinci gününde yine projelerimiz, resim sergimiz, bitki evimiz ve okul etkinlik stantlarımız misafirlerimizin ziyaretine açık tutulmuştur.

Bu vesileyle;

Açılışımıza katılıp bütün projelerimizle tek tek ilgilenen Valimiz Sn. Mustafa YAMAN'a,

Okulumuzun Hamisi Sn. Rona YIRCALI Beyefendiye

Karesi Kaymakamımız Sn. Ahmet ERDOĞDU'ya

Altıeylül Kaymakamımız Sn. Bayram GALE'ye

Balıkesir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kdm. Albay Sn. Ömer Arık'a

İl Emniyet Müdürü  Sn. Cemil ÇALICI'ya

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Sn. Servet KOCAÖZ'e

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet CENGİZ'e

Balıkesir İl Dernekler Müdürü Sn. Cemalettin CANLI'ya

Balıkesir Halk Eğitimi Merkezi ve Aso Müdürü Sn. Mustafa CANSEVEN'e

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ramazan KONAKBAY'a

Bilsem Müdürü Sn. Muzaffer ÇAKIR'A

Fen Lisesi Müdürü Sn. Mehmet Emin BATMAZ'a

Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Sn. Yavuz BAKİT'e

Fatma Emin Kutvar Anadolu Liesi Müdürü Sn. Fuat YILMAZ'a

Ve bütün katılımcılara fuarımıza katıldıkları ve okul aile birliğimize fuarımıza destek oldukları için teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

Mürsel GÜNDOĞDU

18.05.2016 2195