ULUSLARARASI AP EĞİTİM PROGRAMINA BAŞLIYORUZ

ULUSLARARASI AP EĞİTİM PROGRAMINA BAŞLIYORUZ

04.06.2021 3796

4 aylık çalısmalarımız sonucu, gerekli kriterleri yerine getirerek AMERICAN COLLAGE BOARD' a yaptığımız başvuru kabul edilmiş ve okulumuza uluslararası AP kodu verilerek AP eğitimi uygulayan okul ünvanı verilmiştir. Öğrencilerimize uluslararası alanda yeni imkanlar sunacak AP eğitim programı için Ağustos ayında başvuruları alarak Eylül 2021 den itibaren uygulamayı başlatmayı planlıyoruz. Eğitimlere  alanlarında deneyimli eğitimcilerle ingilizce olarak devam edilecek olan AP programını başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz uluslarası geçerliliği olan AP diploması ile yurt dışında bir çok üniversiteye kabulde avantaj sağlayacakları gibi yine yurt içi ve yurt dışında  bir çok üniversitenin burs imkankarından yararlanma fırsatı kazanacaklardır. Üniversite eğitimlerinde alanları ile ilgili gördükleri AP  derslerinden muaf olacaklardır. Ayrıca dil becerilerini geliştirerek bir dünya vatandaşı olma yolunda adım atacaklardır.

Başvuru süreci ve uygulanacak programın detayları ile ilgili bilgilendirmelerimiz programın her aşamasında okul web sitemizden sizlerle paylaşılmaya devam edilecektir. 

wcepturkey.org/ap adresinden programla ilgili bilgi edinebilir, Türkiye'de AP Programı uygulayan okulları görebilirsiniz.

04-06-2021